Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala


Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kormány az 1312/2016 (VI.13.) Korm. határozatával döntött arról, hogy a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH) jogutódlással 2016. december 31 - ével megszűnt. Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy jelen weblap archív honlapként működik, tartalma nem frissül. Kérjük, hogy az aktuális információért keresse fel az illetékes jogutódok által működtetett honlapokat (nyilvantarto.hu, web-lak.hu, kormanyhivatal.hu). Okmányügyeiket változatlanul, személyesen a kormányablakokban (Részletes információ: https://kormanyablak.hu/hu) és az okmányirodákban, interneten a „Webes Ügysegéd” segítségével intézhetik, valamint ügyintézéssel kapcsolatos általános tájékoztatással 0-24 órában a 1818-as telefonszámon elérhető Kormányzati Ügyfélvonal áll a rendelkezésükre.
Ugrás a menüre

Sajtóközlemény
2016. december 23.
„SZÍVBŐL SEGÍTS!” - Rászoruló családokat támogatott a KEKKH

A KEKKH Karácsony alkalmából jótékonysági akciót szervezett a munkatársak bevonásával.
A „SZÍVBŐL SEGÍTS!” felhívás eredményeként a munkatársak megközelítőleg 1000 kg tartós élelmiszert és egyéb adományokat gyűjtöttek össze. Az adományokat a Hivatal a Mikulásgyárnak adta át, így támogatva a rászoruló, nehéz sorsú családokat.

Budapest, 2016. december 21. - A KEKKH dolgozói szerették volna emlékezetessé tenni az idei karácsonyt és közösen segíteni a rászorultakon, ennek érdekében barátságos, családias hangulatú jótékonysági játékot hirdettek a munkatársak számára. Az ügyes kezű, szorgos kollégák az általuk készített adventi koszorút, egyéb használati tárgyakat és díszeket felajánlhatták a Hivatal intranetes oldalán meghirdetett árverésen, amelyen licitálni kizárólag tartós élelmiszerrel lehetett.

 

A licitálással elnyert alkotásokért összesen 415 kg lisztet, 100 kg cukrot, 220 kg rizst, 25 liter étolajat, 6 csomag teát, 188 csomag tésztát, 60 db ételkonzervet, 28 csomag szaloncukrot, és 5 db hal konzervet ajánlottak fel és adtak le a résztvevő kollégák. A „SZÍVBŐL SEGÍTS!” játék keretében összegyűlt adományokat, a liciten kívül leadott egyéb felajánlásokkal - például csokoládé, lekvár, mustár, ketchup, játék, mesekönyv, ruhanemű - együtt a Hivatal a munkatársak által kiválasztott jótékonysági szervezetnek, a Mikulásgyárnak adta át. A Hivatalon belül díjazták a résztvevő kollégák lelkesedését; az alábbi három kategóriában értékelték a legjobbakat: legszebb alkotás, legtöbb licitegységet elért alkotás és a legtöbb adományt felajánló munkatárs. A díjazottaknak a nyereményt dr. Ignácz István, a KEKKH elnöke adta át. A KEKKH arra a legbüszkébb, hogy ilyen sok munkatárs nyitott volt a jótékonysági játékra, és a közös összefogással nagy mennyiségű adományt sikerült összegyűjteni a rászoruló, nehéz sorsú családok részére.


Vissza
Kapcsolat
GYIK
Elérhetőségek
Oldaltérkép
Vissza az oldal tetejére
Vissza a nyitólapra
Vissza a www.kekkh.gov.hu-ra