Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kormány az 1312/2016 (VI.13.) Korm. határozatával döntött arról, hogy a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH) jogutódlással 2016. december 31 - ével megszűnt. Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy jelen weblap archív honlapként működik, tartalma nem frissül. Kérjük, hogy az aktuális információért keresse fel az illetékes jogutódok által működtetett honlapokat (nyilvantarto.hu, web-lak.hu, kormanyhivatal.hu). Okmányügyeiket változatlanul, személyesen a kormányablakokban (Részletes információ: https://kormanyablak.hu/hu) és az okmányirodákban, interneten a „Webes Ügysegéd” segítségével intézhetik, valamint ügyintézéssel kapcsolatos általános tájékoztatással 0-24 órában a 1818-as telefonszámon elérhető Kormányzati Ügyfélvonal áll a rendelkezésükre.
Egyéni vállalkozás

TÁJÉKOZTATJUK TISZTELT ÜGYFELEINKET, HOGY AZ EGYÉNI VÁLLALKOZÓI TEVÉKENYSÉGGEL ÖSSZEFÜGGŐ – KORÁBBAN HATÁLYOS – ÁNYK-S ŰRLAPOKON BEKÜLDÖTT BEJELENTÉSEK 2015. OKTÓBER 1-JÉTŐL A VONATKOZÓ JOGSZABÁLY SZERINT NEM MEGFELELŐ BEJELENTÉSNEK MINŐSÜLNEK, ÍGY AZOK ALAPJÁN NEM JEGYEZHETŐ BE ADAT AZ EGYÉNI VÁLLALKOZÓK NYILVÁNTARTÁSÁBA!.

2015. OKTÓBER 2-ÁTÓL A KÉRELMEK, VALAMINT BEJELENTÉSEK ELEKTRONIKUS ÚTON KIZÁRÓLAG A WEBES ÜGYSEGÉDEN KERESZTÜL NYÚJTHATÓAK BE, ILLETŐLEG TEHETŐEK MEG!

Ügyintézés