Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kormány az 1312/2016 (VI.13.) Korm. határozatával döntött arról, hogy a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH) jogutódlással 2016. december 31 - ével megszűnt. Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy jelen weblap archív honlapként működik, tartalma nem frissül. Kérjük, hogy az aktuális információért keresse fel az illetékes jogutódok által működtetett honlapokat (nyilvantarto.hu, web-lak.hu, kormanyhivatal.hu). Okmányügyeiket változatlanul, személyesen a kormányablakokban (Részletes információ: https://kormanyablak.hu/hu) és az okmányirodákban, interneten a „Webes Ügysegéd” segítségével intézhetik, valamint ügyintézéssel kapcsolatos általános tájékoztatással 0-24 órában a 1818-as telefonszámon elérhető Kormányzati Ügyfélvonal áll a rendelkezésükre.
Hanna és Bence a győztes
2016. április 20.

Töretlen a népszerűsége a Hanna, Anna, Jázmin kislányneveknek. Az elmúlt 6 év adatait tekintve az Anna név az örök második, a Csenge és a Réka lecsengőben, míg a Luca és a Zoé egyre közkedveltebb. A fiú neveknél sincs változás a dobogós nevek listájában: a Bence, Máté és Levente neveket adták leggyakrabban a szülők az újszülötteknek.

 

Az elmúlt két évben a 10-es listára már nem fért fel a Balázs és a Gergő, ellenben a Marcell és az Áron nevet egyre többen választják. Az utónév statisztikában – ami megmutatja azt, hogy milyen nevet viselnek a legtöbben hazánkban - egészen más keresztneveket találunk az első között. A női nevek közül a Mária, Erzsébet, Katalin vezet, míg a férfiak között a László, István, József a befutó.

Leggyakrabban adott keresztnevek újszülötteknek (2010-2015)
  LÁNY FIÚ
1. HANNA BENCE
2. ANNA MÁTÉ
3. JÁZMIN LEVENTE
4. NÓRA ÁDÁM
5. LILI DÁVID
6. ZSÓFIA DOMINIK
7. BOGLÁRKA MILÁN
8. LUCA BALÁZS
9. EMMA DÁNIEL
10. ZOÉ GERGŐ