Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kormány az 1312/2016 (VI.13.) Korm. határozatával döntött arról, hogy a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH) jogutódlással 2016. december 31 - ével megszűnt. Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy jelen weblap archív honlapként működik, tartalma nem frissül. Kérjük, hogy az aktuális információért keresse fel az illetékes jogutódok által működtetett honlapokat (nyilvantarto.hu, web-lak.hu, kormanyhivatal.hu). Okmányügyeiket változatlanul, személyesen a kormányablakokban (Részletes információ: https://kormanyablak.hu/hu) és az okmányirodákban, interneten a „Webes Ügysegéd” segítségével intézhetik, valamint ügyintézéssel kapcsolatos általános tájékoztatással 0-24 órában a 1818-as telefonszámon elérhető Kormányzati Ügyfélvonal áll a rendelkezésükre.
Integritás

Az integritás a latin in-tangere kifejezésből ered, amelynek jelentése: érintetlen, egységes, tiszta. Az integritást személyek és szervezetek teljesítményének értékelésére egyaránt használják, ez utóbbi esetben az integritás azt jelenti, hogy az adott szervezet a kinyilvánított értékei és elvei szerint, az alapító által meghatározott szervezeti célokhoz és elvekhez köthetően, a jogszabályoknak megfelelően, rendeltetésszerűen, átláthatóan, tisztességesen, elszámoltathatóan, etikusan működik.

Az integritásirányítási rendszer bevezetéséről, annak kereteiről az 50/2013. (II.25.) Kormányrendelet szól, amely előírja többek között az államigazgatási szerv működésével kapcsolatos integritási és korrupciós kockázatok felmérését, az ezek hatékony kezelésére alkalmas korrupciómegelőzési terv összeállítását, az integritásjelentés elkészítését és közzétételét, valamint az integritási és korrupciós kockázatra, esemény gyanújára vonatkozó bejelentések fogadására alkalmas csatorna kiépítését, és ezek kivizsgálására készített eljárásrend kialakítását.

A KEKKH integritás tanácsadójának elérhetőségei:
Neve: Juhászné Lantos Melinda
Tel.: + 36 1 456-6522
E-mail: integritas@kekkh.gov.hu
1094 Budapest Balázs Béla u 35.