Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kormány az 1312/2016 (VI.13.) Korm. határozatával döntött arról, hogy a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH) jogutódlással 2016. december 31 - ével megszűnt. Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy jelen weblap archív honlapként működik, tartalma nem frissül. Kérjük, hogy az aktuális információért keresse fel az illetékes jogutódok által működtetett honlapokat (nyilvantarto.hu, web-lak.hu, kormanyhivatal.hu). Okmányügyeiket változatlanul, személyesen a kormányablakokban (Részletes információ: https://kormanyablak.hu/hu) és az okmányirodákban, interneten a „Webes Ügysegéd” segítségével intézhetik, valamint ügyintézéssel kapcsolatos általános tájékoztatással 0-24 órában a 1818-as telefonszámon elérhető Kormányzati Ügyfélvonal áll a rendelkezésükre.
A Kormány a KEK KH-t jelölte ki a szociális konzultáció feladatainak ellátására
2011. május 16.
A Kormány a 1137/2011. (V. 6.) számú határozatban kijelölte a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalát a szociális konzultációval összefüggő feladatok ellátására, amelynek keretében Hivatalunk gondoskodik a címlista összeállításáról és a küldemények megszemélyesítéséről, a kérdőívek eljuttatásáról az állampolgárokhoz, valamint a válaszok feldolgozásáról és az eredmények összesítéséről.
 

A kérdőívet 8 328 768 magyar állampolgár kapja kézhez, aki Magyarországon lakóhellyel rendelkezik és 1995. június 16. előtt született, vagyis 16. életévét 2011. június 15-ig betölti.

A címlista a személyiadat- és lakcímnyilvántartásból kerül leválogatásra, a nemzeti adatvagyon körébe tartozó állami nyilvántartások fokozottabb védelméről szóló 2010. évi CLVII. törvény rendelkezései szerint.

A kérdőívek Magyarország Kormánya megbízásából postai küldeményként jutnak el a címzettekhez a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról szóló 1992. évi LXVI. törvény 18. § (3) bekezdés b) pontjában meghatározott kapcsolat felvételi eljárás keretében.

A kérdőívek megszemélyesítettek, tartalmazzák a válaszoló állampolgár nevét és lakcímét. A válaszoló megadhatja e-mail címét is a kérdőíven, ha a jövőbeni nemzeti konzultációkban elektronikusan is részt kíván venni. A 16 és 18 év közötti állampolgárok esetében a kitöltött kérdőívet a válaszoló mellett a törvényes képviselőnek is alá kell írnia. A kitöltött és aláírt kérdőívet az előre megcímzett és díjmentesített válaszborítékban lehet visszaküldeni.

A postázás május 12-én indul, és a következő héten is folytatódik. A beérkezett válaszok visszaküldésének határideje 2011. június 15.

Adatkezelés megnevezése:

Nemzeti Konzultációs Nyilvántartás

Nyilvántartási azonosító:

00003-0014