Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kormány az 1312/2016 (VI.13.) Korm. határozatával döntött arról, hogy a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH) jogutódlással 2016. december 31 - ével megszűnt. Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy jelen weblap archív honlapként működik, tartalma nem frissül. Kérjük, hogy az aktuális információért keresse fel az illetékes jogutódok által működtetett honlapokat (nyilvantarto.hu, web-lak.hu, kormanyhivatal.hu). Okmányügyeiket változatlanul, személyesen a kormányablakokban (Részletes információ: https://kormanyablak.hu/hu) és az okmányirodákban, interneten a „Webes Ügysegéd” segítségével intézhetik, valamint ügyintézéssel kapcsolatos általános tájékoztatással 0-24 órában a 1818-as telefonszámon elérhető Kormányzati Ügyfélvonal áll a rendelkezésükre.
A KEK KH megrendezte első Felhasználói Fórumát kiemelt ügyfelei részvételével
2011. június 30.
A Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala 2011. június 29-én Felhasználói Fórumot rendezett kiemelt ügyfelei számára 38 szervezet több mint 80 vezetőjének részvételével.
 

A Felhasználói Fórum célja szorosabb együttműködés kialakítása azokkal a szervezetekkel és piaci szereplőkkel, amelyek tevékenységéhez a KEK KH, mint szolgáltató központ támogatást biztosít. A KEK KH az általa vezetett közhiteles állami nyilvántartásokból nagy mennyiségű adatot szolgáltat közigazgatási és rendészeti szervek, közszolgáltatók és az üzleti szféra szereplői számára, rajtuk keresztül áttételesen a társadalom minden rétege felé. Az együttműködéssel, az adatszolgáltatás hatékonyságának növelésével valamennyi érintett szervezet feladatellátásának minősége fokozható az állampolgárok és a társadalom valamennyi szegmense érdekében.

A rendezvényen Vetési Iván a KEK KH elnöke tájékoztatott a Hivatal tevékenységéről, feladatrendszeréről és szervezetéről, rövid és hosszabb távú feladatairól.

A plenáris ülést követően a Fórum munkája a rendvédelmi, az államigazgatási és az üzleti területet átfogó külön operatív szekciókban folyik majd, a KEK KH elnökhelyetteseinek vezetésével: rendvédelmi szekció (dr. Ignácz István), államigazgatási szekció (dr. Szalay László), üzleti szekció (Klézliné Imre Borbála).

A kezdeményezés sikerét és szükségességét igazolta a résztvevők által feltett nagyszámú kérdés, hasznos észrevétel és javaslat.