Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kormány az 1312/2016 (VI.13.) Korm. határozatával döntött arról, hogy a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH) jogutódlással 2016. december 31 - ével megszűnt. Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy jelen weblap archív honlapként működik, tartalma nem frissül. Kérjük, hogy az aktuális információért keresse fel az illetékes jogutódok által működtetett honlapokat (nyilvantarto.hu, web-lak.hu, kormanyhivatal.hu). Okmányügyeiket változatlanul, személyesen a kormányablakokban (Részletes információ: https://kormanyablak.hu/hu) és az okmányirodákban, interneten a „Webes Ügysegéd” segítségével intézhetik, valamint ügyintézéssel kapcsolatos általános tájékoztatással 0-24 órában a 1818-as telefonszámon elérhető Kormányzati Ügyfélvonal áll a rendelkezésükre.
Új szakaszba lépett az Európai Bűnügyi Nyilvántartási Információs Rendszer hazai bevezetése
2011. október 26.
2011. október 13-án az ECRIS Support Programme keretében Hivatalunkba látogatott az Egyesült Királyság háromfős delegációja Nicholas Apps, Nigel Szymanski és David Crispin személyében.
 

Az Egyesült Királyság által koordinált támogató program célja az Európai Bűnügyi Nyilvántartási Információs Rendszer projekt (ECRIS) minél gördülékenyebb előrehaladásának biztosítása, illetve a tagállamok segítése a technikai és operatív jellegű problémák kezelésében.

A találkozó során megvitatásra kerültek a Magyarország számára az ECRIS bevezetése során eddig felmerült nehézségek, valamint a lehetséges megoldási alternatívák. A projekt következő, Hivatalunk részéről is intézkedést igénylő szakaszában az ECRIS rendszer működését biztosító szoftver átültetéséhez szükséges feladatok ellátására, továbbá a szoftver tesztelésére kerül sor.