Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kormány az 1312/2016 (VI.13.) Korm. határozatával döntött arról, hogy a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH) jogutódlással 2016. december 31 - ével megszűnt. Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy jelen weblap archív honlapként működik, tartalma nem frissül. Kérjük, hogy az aktuális információért keresse fel az illetékes jogutódok által működtetett honlapokat (nyilvantarto.hu, web-lak.hu, kormanyhivatal.hu). Okmányügyeiket változatlanul, személyesen a kormányablakokban (Részletes információ: https://kormanyablak.hu/hu) és az okmányirodákban, interneten a „Webes Ügysegéd” segítségével intézhetik, valamint ügyintézéssel kapcsolatos általános tájékoztatással 0-24 órában a 1818-as telefonszámon elérhető Kormányzati Ügyfélvonal áll a rendelkezésükre.
A feladatok végrehajtására a KEK KH-t jelölték ki
2012. június 26.
A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) és a Portugál Köztársaság Miniszterelnöksége a közigazgatás modernizálása érdekében együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá június 19-én.
 

A szándéknyilatkozat számos együttműködési területet határoz meg, többek között egy olyan kommunikációs stratégia kialakítását, ami elősegíti a deregulációból és modernizálásból származó tapasztalatcserét elsősorban az országhatáron átnyúló tevékenységek, a jogi eljárásrendek és szabályozási reformok területén.

A dokumentumban kiemelik továbbá a koordináció elősegítésének fontosságát is annak érdekében, hogy az informatikai és kommunikációs technológiák korszerű eszközeire és módszereire támaszkodva bővüljenek a vállalkozói közösségek üzleti kapcsolatai, továbbá hangsúlyozzák annak fontosságát is, hogy az állampolgárok mindkét országban éljenek az érvényben lévő jogi eszközökkel.


fotó: Horváth Ernő

A szándéknyilatkozatban foglalt feladatok végrehajtására a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalát jelölték ki.

kormany.hu - KEK KH