Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kormány az 1312/2016 (VI.13.) Korm. határozatával döntött arról, hogy a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH) jogutódlással 2016. december 31 - ével megszűnt. Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy jelen weblap archív honlapként működik, tartalma nem frissül. Kérjük, hogy az aktuális információért keresse fel az illetékes jogutódok által működtetett honlapokat (nyilvantarto.hu, web-lak.hu, kormanyhivatal.hu). Okmányügyeiket változatlanul, személyesen a kormányablakokban (Részletes információ: https://kormanyablak.hu/hu) és az okmányirodákban, interneten a „Webes Ügysegéd” segítségével intézhetik, valamint ügyintézéssel kapcsolatos általános tájékoztatással 0-24 órában a 1818-as telefonszámon elérhető Kormányzati Ügyfélvonal áll a rendelkezésükre.
Regeneráció 3.0 - A KEK KH is részt vett a Kormányzati Karrier Expón
2012. október 30.
A közigazgatás nem szürke, poros, aktákkal teli. Ez egy küldetés a közjó érdekében – mondta Navracsics Tibor a 3. alkalommal megrendezett Kormányzati Karrier-expón. A közigazgatási és igazságügyi miniszter hangsúlyozta, hogy folytatni kell a megkezdett utat, a közigazgatás törekszik a több nyelvet beszélő fiatalok bevonására, a ReGenerációra.
 

Az állásbörzén nem csak a minisztériumban, hanem a háttérintézményekben dolgozókkal is megismerkedhettek, azok az érdeklődők, akik ellátogattak október 27-én Millenárisra. Az expón a KEKKH is bemutatkozott, a rendezvény 80 standja közül az egyik leglátogatottabb helyszín volt. Nem csak pályakezdő fiatalok, hanem kismamák is érdeklődtek a hivatal munkája iránt.

Látványosságokban sem volt hiány, pl. a Honvédelmi Minisztérium egész nap különleges programokkal, fegyver és eszköz bemutatóval várta az érdeklődőket. A rendezvényt kerek-asztal beszélgetések színesítették, ahol többek között a közigazgatás működéséről és a Nemzeti Közszolgálati Egyetemről hallhattak az állami szféra iránt érdeklődők. Nem utolsó sorban az is elhangzott, hogy a KIM ismét elindítja a Magyar Közigazgatási Ösztöndíj programot, hogy továbbra is elérhető közelségben maradjon a közigazgatási karrier. A tehetséges fiatalok az ösztöndíj program kapcsán akár a KEKKH- hoz is kerülhetnek.