Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kormány az 1312/2016 (VI.13.) Korm. határozatával döntött arról, hogy a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH) jogutódlással 2016. december 31 - ével megszűnt. Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy jelen weblap archív honlapként működik, tartalma nem frissül. Kérjük, hogy az aktuális információért keresse fel az illetékes jogutódok által működtetett honlapokat (nyilvantarto.hu, web-lak.hu, kormanyhivatal.hu). Okmányügyeiket változatlanul, személyesen a kormányablakokban (Részletes információ: https://kormanyablak.hu/hu) és az okmányirodákban, interneten a „Webes Ügysegéd” segítségével intézhetik, valamint ügyintézéssel kapcsolatos általános tájékoztatással 0-24 órában a 1818-as telefonszámon elérhető Kormányzati Ügyfélvonal áll a rendelkezésükre.
Kattintson és kövesse nyomon igényelt okmányának útját!
2013. május 27.
Feldolgozták, kiállították, továbbították, elkészült, vagy éppen elutasították? Tudni szeretné, hogy éppen hol tart az Ön által igényelt okmány ügye? A KEKKH honlapján /www.kekkh.gov.hu/ az „Igényelt okmány nyomon követése” ikonra kattintva, díjmentesen nyomon követheti az igényelt személyazonosító igazolvány, a magánútlevél és a vezetői engedély aktuális státuszát. Gyorsan, egyszerűen és kényelmesen, személyes megkeresés és telefonhasználat nélkül tájékozódhat okmányának helyzetéről.
 

Nem kell mást tennie, csak válassza ki az igényelt okmány típusát, írja be az igénylő adatlapon szereplő bizonylatszámot a megfelelő mezőbe, majd adja meg az igénylő születési dátumát és az ablakban megjelenő ellenőrző kódot. A mezők kitöltése után kattintson a "lekérdezés" gombra és pillanatokon belül megkapja a kért információt.

A szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban felmerülő kérdéseivel forduljon telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a 1818-as telefonszámon.