Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kormány az 1312/2016 (VI.13.) Korm. határozatával döntött arról, hogy a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH) jogutódlással 2016. december 31 - ével megszűnt. Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy jelen weblap archív honlapként működik, tartalma nem frissül. Kérjük, hogy az aktuális információért keresse fel az illetékes jogutódok által működtetett honlapokat (nyilvantarto.hu, web-lak.hu, kormanyhivatal.hu). Okmányügyeiket változatlanul, személyesen a kormányablakokban (Részletes információ: https://kormanyablak.hu/hu) és az okmányirodákban, interneten a „Webes Ügysegéd” segítségével intézhetik, valamint ügyintézéssel kapcsolatos általános tájékoztatással 0-24 órában a 1818-as telefonszámon elérhető Kormányzati Ügyfélvonal áll a rendelkezésükre.
Forgalmi rend változás a KEK KH Visegrádi utcai Személyes Ügyfélszolgálatánál
2014. július 17.
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2014. július 16-tól a Budapesti Távhőszolgáltató Zrt. távhővezeték cseréje miatt burkolatbontási munkákat végez a Budapest XIII. kerület Visegrádi utca KEK KH Személyes Ügyfélszolgálatának épületét (Visegrádi u. 110.) is érintő szakaszán. Az ügyfélkiszolgálás a felújítási munkák elvégzése alatt is zavartalanul működik.
 
A Visegrádi utcában a forgalmi rend a Véső utca és az Árbóc utca közötti szakaszán az Árbóc utca felé egyirányúra változott, egyben megállási tilalom lépett életbe a Révész utcától az Árbóc utcáig. A gyalogos forgalom zavartalan, az útkereszteződésekben az átkelést gyalogos átjárók biztosítják, a behajtási engedéllyel rendelkező gépkocsik behajtása a telephelyre átjáró kiépítésével szintén biztosított. A burkolatbontással járó felújítási munkák befejezési határideje előreláthatóan 2014. szeptember 30. Az átmenetileg megváltozott megközelítési és parkolási rend miatti esetleges kellemetlenségekért ügyfeleink szíves megértését és türelmét előre is köszönjük.